Uw winkelwagen is leeg — winkelen »

Klik hier voor mooie foto's en ideeën
met de Stick it VCC®
.

Stick it VCC® Recepten

Feestelijke tips

Spiesjes met fruit en spekjes. Snoepen en toch ook nog iets gezonds.
Neem fruit naar keuze en snijd dit in gelijke stukjes van 2 cm. Prik het fruit en de spekjes om en om op een spies tot de spies gevuld is. Steek de spiesen in de Stick it VCC®

Marshmallows gedipt in chocolade en nootjes
Prik 2 marshmallows op een stick en smelt chocolade (37 graden). Dip de marshmallow in de gesmolten chocolade. Laat dit even opstijven en bestrooi met strooisels of nootjes. Laat de chocolade hard worden en steek de spiesen in de Stick it VCC®

Appel met chocolade en een witte muis
Verwijder het klophuis uit de appel en snijd hem in partjes appel. Smelt chocolade (37°C). Prik de appel aan de spies en haal deze lichtjes door de gesmolten chocolade. Laat dit even opstijven en hen bestrooi met knetter snoepjes. Eindig de spies met een witte muis en u heeft een spetterende verrassing.

Ontbijtkoek saté (ontbijtkoek blokjes, kersen snoepjes)
Snijd ontbijtkoek in blokjes van 2 cm en bestrooi dit met poedersuiker. Snijd een mango in blokjes van 2 cm en doe deze om en om met de ontbijtkoek op de spies. Eventueel kan er nog iets speculoos tussen de ontbijtkoek worden gesmeerd.
Gefrituurde banaan met chocopops of cornflakes
Paneer plakjes banaan in de chocopops of cornflakes en bak deze even krokant. Bestrooi ze licht met poedersuiker en serveer ze op een spies.