
Klik hier voor mooie foto's en ideeën
met de Stick it VCC®.
Stick it VCC® Recepten
- Bittergarnituur
- Bonbon op een stokje
- Snelle bonbons
- Gecarameliseerde aardbeien
- Frittata van aubergine
- Gemarineerde olijven in een handomdraai
- Met rietsuiker gecaramelliseerde kipfilet , gemarineerd met gember, citroengras, kikoman en knoflook
- Champignons Dordogne
- Gefrituurde dadels met spek
- Lekkere telefoongehaktballetjes
- Krokante sesam blauwkaas
- Krokante crusly chocolade lolly
- Feestelijke tips
Gecarameliseerde aardbeien
Carameliseer suiker in de pan en blus dit af met sinaasappelsap.
Voeg fijne zeste van sinaasappelschil toe en iets 12 jaar oude aceto.
Voeg de aardbeien toe en glaceer dit tot de aardbeien een lichte siroop om zich hebben.
Let op: de aardbei moet nog wel structuur behouden.
Rol ze door de ragfijn gesneden basilicum.
Prik ze nu op de stick