
Klik hier voor mooie foto's en ideeën
met de Stick it VCC®.
Stick it VCC® Recepten
- Bittergarnituur
- Bonbon op een stokje
- Snelle bonbons
- Gecarameliseerde aardbeien
- Frittata van aubergine
- Gemarineerde olijven in een handomdraai
- Met rietsuiker gecaramelliseerde kipfilet , gemarineerd met gember, citroengras, kikoman en knoflook
- Champignons Dordogne
- Gefrituurde dadels met spek
- Lekkere telefoongehaktballetjes
- Krokante sesam blauwkaas
- Krokante crusly chocolade lolly
- Feestelijke tips
Gemarineerde olijven in een handomdraai
1 potje Olijven
1 teen Knoflook
1 eetl. Provençaalse kruiden
1 dl. Olijfolie
2 gr. Citroenschil
Haal het sap van de olijven en houd de olijven nog in het potje.
Hak de citroen, knoflook, Provençaalse kruiden en voeg deze aan het potje olijven toe.
Voeg hieraan de olijfolie en schroef de deksel van de pot er weer op en schud deze voor ongeveer twee minuten.
Laat dit tien minuten staan en u kunt ze serveren.
U kunt extra peper of andere kruiden gebruiken naar eigen wens om een andere smaak te maken.
Laat de olijven even uitlekken en doe deze aan de prikker.